Hvar Unlimited
Mjesto:
Vrsta smještaja:
Dolazak:
Odlazak:
Broj osoba:
 
 1. Informacije o obradi osobnih podataka

  Voditelj obrade osobnih podataka je Travel agency Hvar unlimited; službenik za zaštitu podataka: info@hvar-unlimited.com .

  Travel agency Hvar unlimited priznaje i cijeni Vaše pravo na povjerljivost podataka te se obvezuje očuvati sigurnost podataka koje putem  www.hvar-unlimited.com  prikupi.

  Travel agency Hvar unlimited prikuplja, obrađuje i čuva Vaše osobne podatke sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Podaci neće bit proslijeđeni trećim osobama ili iznijeti u treće zemlje, osim u slučaju potrebe za realizacijom ugovorenih usluga (npr. smještaj, aviokompanija, prijevoznik, osiguranje).

  Smatrat ćemo da daljnje korištenje  www.hvar-unlimited.com predstavlja Vaše prihvaćanje svih u nastavku opisanih uvjeta.

   

  • 2. KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

  Vaši osobni podaci se prikupljaju i koriste samo na temelju podataka koje ste dobrovoljno dali Travel agency Hvar unlimited-u, bilo registracijom (prilikom registracije koristit će se osobni podaci kao što su: ime i prezime, adresa, grad, e-mail, datum ili samo godina rođenja) ili korištenjem stranice www.hvar-unlimited.com .

  Prikupljeni osobni podaci se čuvaju u papirnatom i u elektroničkom obliku, te se primjenjuju sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječila povreda osobnih podataka. Zaprimljene e-mailove  s vašim osobnim podacima Travel agency Hvar unlimited će koristit samo u svrhu ispunjavanja vaših zahtjeva.

   

  • 3. REZERVACIJA

  Pri rezervaciji smještaja, transfera, izleta, putovanja ili druge usluge  Travel agency Hvar unlimited-a bit će potrebni osobni podaci nositelja rezervacije koji mora biti punoljetan (npr. ime, adresa, kontakt telefon i sl.) i podaci ostalih korisnika usluge (npr. ime, datum rođenja). Samo neophodni podaci za realizaciju usluge bit će dostupni isključivo partnerima u realizaciji smještaja, prijevoza, prehrane, osiguranja, vodiča i pratitelja putovanja.

  Podaci o plaćanju (npr. broj bankovne kartice, datum isteka) posebno su štićeni i bit će dostupni samo bankama, odnosno kartičarskim kućama radi autorizacije plaćanja.

   

  • 4. KOLAČIĆI

  Naše internet stranice koje posjećujete koriste kolačiće. Kolačićima se smatraju datoteke male veličine koje se privremeno pohranjuju na Vašemu tvrdom disku, što našoj internet stranici omogućava prepoznavanje Vašega računala prilikom sljedećeg posjeta stranice Travel agency Hvar unlimited.

  Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati  tehničke podatke kao što su kolačići, IP adresa korisnika i/ili posjetitelja, identifikator mobilnog uređaja, podatke o pregledniku i slično, ali pritom ne identificiraju osobu.

  Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih značajki internetske strance i boljeg korisničkog iskustva. Ti kolačići mogu biti stalni kolačić koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta stranici.

  Kolačićima trećih strana Travel agency Hvar unlimited se koristi za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naše internet stranice. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne statističke podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.

  Ovisno o postavkama na Vašem internetskom pretraživaču, kolačići se mogu automatski prihvaćati. Ako niste suglasni njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojem trenutku lako izbrisati i/ili trajno isključiti na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

  Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite. Napominjemo kako je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naše internet stranice te sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje značajki naše internet stranica ili uzrokovati drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

   

  • 5. POVEZNICE

  www.hvar-unlimited.com sadrži poveznice na druge Internet stranice (npr. Facebook). Sukladno tome upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir kako Travel agency Hvar unlimited ne može biti odgovorno za poštivanje privatnosti na spomenutim Internet stranicama. Stoga korisnike potičemo na čitanje Izjave o privatnosti svake Internet stranice kojoj pristupaju.

   

  • 6. DIGITALNI MARKETING

  Kontakt informacije, kao što su ime i e-mail adresa, su neophodne u slučaju kada želite koristiti usluge primanja promotivnih materijala od strane Travel agency Hvar unlimited-a. Promotivni materijali  podrazumijevaju informacije o uslugama i posebnim ponudama te novostima (engl. newsletter).

  Usluga se može onemogućiti u bilo kojem trenutku na način da se aktivira poveznica „Odjava“ na kraju e-maila ili slanjem zahtjeva za brisanjem sa popisa za digitalni marketing na  info@hvar-unlimited.com .

   

  • 7. SIGURNOST

  Travel agency Hvar unlimited poduzima sve mjere sigurnosti kako bi se zaštitili podaci korisnika, tijekom unosa i prijenosa, obrade podataka, te prilikom pohrane. Pristup podacima je ograničen i imaju ga samo oni zaposlenici kojima su isti potrebni radi obavljanja poslovnih aktivnosti.

  Korisnici u bilo kojem trenutku imaju pravo zatražiti obavijest o tome koji se njihovi osobni podaci obrađuju od strane Travel agency Hvar unlimited -a odnosno da se isti izmjene ili obrišu, slanjem zahtjeva na  info@hvar-unlimited.com .

   

  • 8. OBAVIJESTI O PROMJENAMA

  U slučaju promjena vezanih za pravila o poštivanju privatnosti obavijest će biti objavljena na Internet stranici s ciljem upoznavanja korisnika.

  Travel agency Hvar unlimited

  Domobranska 31, 21460 Stari Grad

  tel: + 385 (0) 21 765 160

  info@hvar-unlimited.com

  http://www.hvar-unlimited.com